Om os

  • Slider 2
  • Slider 3
  • Slider 4
Vores Mission
Jysk pakkeri vil først og fremmest, gerne være kendt for den høje kvalitet, som det færdige produkt har, når det bliver sendt fra firmaet. Dernæst gør vi meget ud af, altid at få afsendt til tiden, af stor respekt for vores kunders tid og planlægning. Jysk pakkeri har siden sin eksistens, løst mange forskellige slags opgaver, store som små, nogle har været lige til, og andre har været en stor udfordring, der har givet os stor erfaring som vi kan bruge fremadrettet.
Hvad kan vi?
Jysk Pakkeri er en virksomhed med mere end 20 års erfaring indenfor pakkeri. Vi sætter en
stor ære i at servicere vores kunder på allerbedste vis og sikrer altid, at de opgaver vi får i
huset bliver løst med punktlighed, præcision og kvalitet.

I 2012 opkøbte TS lønpak en allerede eksisterede lønpak virksomhed, så i 2013 var vi vokset ud af de daværende lokaler og flytter til Vejlevej i Hedensted, samtidig hermed skifter vi navn til Jysk pakkeri. I 2016 kniber det igen med pladsen så da flytter vi til den nuværende adresse.

Jysk Pakkeri løser små såvel som store opgaver og er altid omstillingsparate overfor
opgaver med udfordring. Hos Jysk Pakkeri får man god service, høj kvalitet og punktlighed
til en god pris.

Vi råder over flere forskellige maskiner, herunder bl.a. vinkelsvejsere i størrelserne 900 mm X 1250 mm og 600 mm X 600 mm. Det betyder en enorm fleksibilitet og muligheden for at løse mange
specialopgaver.

Vores Vision
Jysk pakkeri er enorm stolte af, at vores kundekreds er vokset stød det sidste 3 år, og at vi har formået at fastholde eksisterende kunder, såvel som nye kunder. Vi ønsker for fremtiden at øge vores kundekreds, og at kendskabet til Jysk pakkeri rækker længere ud, end midt- og Sydjylland. Vi har stor erfaring inden for manuel pakning, og arbejder hårdt på at blive Danmarks største, og dygtigste inden for netop dette område.
Hvorfor du skal vælge os!
Vi gør meget ud af, at hver enkelt ordre bliver fulgt af ´en og samme person, fra første henvendelse/ forespørgsel, til ordren er kvalitets kontrolleret og afsendt, på den måde undgår vi mange fejl og misforståelser, så vi kan være sikker på kvaliteten og levering til tiden. Vi gør os altid umagen med at lytte efter kundens behov og ønsker, så at det færdige resultat, stemmer overens med kundens forventning. Vi har gennem tiden løst mange forskellige slags opgaver, hvilket gør os utrolig omstillingsparate.

Ring til os på 42 770 699 eller send en Email til info@jyskpakkeri.dk

Vi ønsker at give den bedste hjælp, højeste service og håber på et langvarigt samarbejde.

Vores samarbejdspartnere

  • Client 1
  • Client 2
  • Client 3
  • Client 4
  • Client 5
  • Client 6
  • Client 7